Nesoddtangen gård ligger ca. 5 minutters gange fra Nesoddtangen brygge. Gården ligger nydelig til ved sjøkanten og har en 300 meter lang strandlinje med en liten badestrand, knauser og svaberg. Scenen vil stå i gårdens store gamle eplehage, og de fleste publikumsfunksjoner vil være utendørs. Bygningen er fra 1820 og huset er pusset opp de siste årene. Kafeen er tilgjengelig for rullestolbrukere og det finnes et handicaptoalett. Gården var fra gammelt av relativt staslig til tross for sin beskjedne størrelse, da det som tillegg til jordbuk og fiske ble drevet kro for sjøfarende.

nesoddtangen_gård.jpg.png

Hovedhuset og annekset disponeres av Dagsenteret - psykisk helse på dagtid i ukedagene. Annekset brukes av dagsenteret til ulike gruppeaktiviteter og maleverksted. 

På samme tomt ligger Kystledhytta Rødstua, som administreres av Oslofjordens friluftsråd. 

Nesodden kajakklubb har stasjonert klubbkajakker og annet utstyr, som kan lånes vederlagsfritt av alle klubbens medlemmer gjennom web-basert bookingsystem. 

Nesoddtangen gård er arena fra Nesodden Teaterfabrikks "Scensommer", som i uka før skolestart gjennomfører teatersommerskole og oppsetning av teaterproduksjon for barn.