Nesodden jazzklubbs Konserthistorikk

2018: Klubbkonserter vårsesongen: Come Shine, Erlend Apneseth Trio, Meg og kammeraten min, The Real Thing, Lena Nymark, Vermillion, Du og jeg og vi 2-3-4, Gaute Storsve Trio, Enenen, Helge Lien Trio, Bansal Band, Terje Isungset «Sildrande». Nesodden jazzfestival: Ensemble Denada med Torun Eriksen og Erlend Skomsvoll, AOJO og Follopilotens jazzprosjekt med musikere fra Ensemble Denada, John Pål Inderberg Trio, Ellen Andrea Wang, Eivind Aarset, Mikkel og Reverockerne. Klubbkonserter høstsesongen: Moskus, Kim Myhr / Christian Wallumrød, Tokso, Spor av dråper og røde nebb, Pust, Inland Empire, Stille sanger og varme vers, Line og løvene, Jeg synger din sang min venn, Into the wild hills.

2017: Honey Pump og kÖöK, Eli Storbekken, Oslo 14, Snurr-Musikkeriet, Erik Løkra Volunteer Quartet, LSD (Lindborg, Sjöstedt and Daniel), Ingar Zach solo, Sebastian Kvartett, Klangbein, Live & Lien, Moksha, Knut Riisnæs Quartet, Krokofant, Eldbjørg Raknes solo, Tord Gustavsen Trio, Slagr, Anders Aarum Trio, Honest John, Liv Ulvik Inn Vade, Rasmus og Verdens Beste Band, Rune Your Day, Jon Eberson Group, Yügen, Kristin Asbjørnsen Trio, BMX med Nils Økland

2016: Jazz frå Skogom, Arild Andersen solo, Palaver, Adrian Waade/Håkon Aase, Open String Department, Anne-Marie Giørtz, kÖöK, Dreier/Solli/Pache Trio, Decoy, Hot Club de Norvège, Misha Aplerin solo, Kirsti, Ola og Erland, Lyriaka, Tore Brunborg/Steinar Raknes, Christina Dahl Kvartett, Bhattacharya/Grønseth/Wessel, Tor Haugerud solo, Team Hegdal, Nakama kvartett, Frode Alnæs Trio, Meg og kammeraten min, Lemur og Stian Westerhus, Line og Løvene, Pitsj.

2015: Brutter, Parallax, Krupka Trio, Mazur/Cronholm/Jonsson Flamingo Sky, Monkey Plot, Plopi, 1982 med Trygve Seim, InterStatic, Hot Club de Norvège, Zanussi/Aasheim/Solberg + John Butcher, Chris Corsano & Mette Rasmussen Duo, Honest John, Andreas Haddeland Trio, Edvard Much -med hans egne ord, SkyDive Trio, Gard Nilssen Acoustic Unity, Morten Qvenild HyPersonal Piano, Line og Løvene, Anne Lande/Ole Jørn Myklebust/Per Husby, Lars Andreas Haug Trio, Karl Seglem Acoustic Quartet, Kim Myhr+Parallax/Nilsson, Petter Wettre Trio.

2014: Stian Carstensen solo, Elin Rosseland/Shannon Mowday, Stein Urheim solo, Tore Brunborg YM, Hot Club de Norvège, Torbjørn Sletta Jacobsen Kvintett, Håkon Kornstad solo, Eyolf Dale solo, Rolf-Erik Nystrøm solo, Hildegun Riise og Gudsten, Jacob Young Forever Young, Whom, Come Shine, Vilde&Inga, Nypan Trio, Radius, Mattis Kleppen solo, Andreas Haddeland Trio, Pitsj.

2013: Decoy, Friends & Neighbors, Formo Tre&Metall, Espen Eriksen Trio, Parallax, Ivar Grydeland solo, Mopti, Hot Club de Norvège, Randi Tytingvåg, Cirrus, Omenås Klangkammer, SNIK, Albatrosh, Huntsville, Come Shine, Møster/Edwards/Knedal Andersen, Lendre/Duch/Høyer, Det Norske Poesi og Satireorkester, Eplemøya Songlag.

2012:Trygve Seim/Frode Haltli, AKKU, Anne Hytta Draumsyn, Ballrogg, kÖöK, 1982, Nesodden storband og Nesodden Ungdomsstorband, Farmers Market, Anne-Marie Giørtz, Rob Waring, Hayden Powel Trio, Moskus, Christina Dahl Trio, In The Country, Anne Lande, Karl Seglem Kvartett, Lemur, Eivind Aarset solo, Hedvig Mollestad Trio, Eplemøya Songlag.

2011: Jon Eberson Group, Audun Automat, Pernod, Ola Kvernberg Trio, Powel/Young/Vespestad Trio, Petter Wettre Next Generation, BMX, Hanna Paulsperg Consept, Streifenjunko, Motsol, Ine Hoem Trio, Steinar Raknes Quartet.