IMG_0631.JPG

Mikkel og reverockerne er noen ordentlige luringer. Vet du hva de gjør? De knabber tekstene fra kjente barnesanger som ”Mikkel Rev”, ”Bæ, bæ lille lam” og ”Når trollmor har lagt sine elleve små troll”.
Så forandrer de ørlite på sangene, spiller dem på en rocka måte og sier de har laget dem selv. Makan! Alle vet jo at Mikkel Rev for eksempel er skrevet av ... av ... ja, i hvert fall ikke av Mikkel og reverockerne.

Noen mener til og med at de jukser med applausen så det skal høres ut som publikum klapper ekstra mye. De er virkelig noen sleipe og sleske karer. Men kanskje det kan bli en bra konsert likevel?
Mikkel og reverockerne er et sideprosjekt av Lyriaka, som har laget familieforestillinger i 18 år. Lyriaka fikk Spellemannpris for beste barneplate i 1997, og ble nominert både i 2002 og 2004. Gruppa vil stimulere barns skapende og lekende evner, og fremme kultur skapt av barn. Lyriaka har spilt over 3000 konserter og reist landet på kryss og tvers for å glede store og små med spillopper.

Som Mikkel; Øyvind Gravdal – saxofon og sang

Som Bjella; Jon Bjørnstad – gitar og sang

Som Flua; Øyvind Fossheim – keyboard og sang

Som Skjegg O. Bacon; Runar Netland – trommer

 

Spiller søndag 10.juni kl.14.45