Klubben setter stor pris på at du ønsker å støtte oss ved å bli medlem. Dette gir oss bedre muligheter til å fortsette som konsertarrangør og kanskje til og med utvide tilbudet.

Tidligere har aktivt sesongkort vært lik medlemskap. Årsmøtet i mars 2019 endret på dette for å lettere kunne ivareta medlemmene også de sesongene det av ulike årsaker ikke er aktuelt med sesongkort. Alle medlemmer har stemmerett på klubbens årsmøte.

Som medlem av Nesodden jazzklubb bidrar du til arbeidet med å opprettholde et godt konserttilbud gjennom hele året og får en rekke fordeler. Medlemmer av Nesodden jazzklubb får rabatt på konsertbilletter på Nasjonal Jazzscene og hos de fleste norske jazzklubber. Medlemmer får også 15% rabatt på Hellviktangens faste meny, unntatt mineralvann og alkohol. Rabatt kan gis ved fremvisning av medlemskort og gjelder for medlem + familie. Medlemskort sendes ut når vi har mottatt kontingentinnbetaling til konto 1503.19.88885 eller Vipps 20688. Ordinært medlemskap koster 250,- per år

I tillegg til dette får Nesodden jazzklubbs medlemmer tilgang til en mengde gode rabattordninger gjennom Norsk jazzforum og Norsk Musikkråd. Blant annet 20% rabatt hos alle Choice-hoteller i Norge.

Dine personopplysninger (som du gir samtykke til gjennom lagring ved innmelding) bruker vi kun til å oppfylle avtale om medlemskap som beskrevet over, og for å yte medlemsservice. Klubben har egen rutinebeskrivelse for internkontroll av hvordan vi behandler informasjonen og avvik i forhold til dette. Du kan når som helst be om innsyn ved å sende en henvendelse til post(att)nesoddenjazzklubb.no

Velkommen!

Medlem kr. 250,00 per år

Ved innmelding fra 1. august praktiserer vi halv pris på medlemskontingenten for nye medlemmer.